Thursday, 23 August 2012

cik Mahmood oh cik Mahmood~

Salam Aidilfitri agi~ Oh Yeah~

Aku ngah dok menghitung hari da ni. Tup tup cuti raya aku pun da nak abih. Hari Isnin ni da nak masuk keje da balik. Pastu plak office hour balik kepada yang lama dari jam 8 pagi sampaila ke 5.30 petang. Adeiii, kan bes selalu berada lam bulan pose, tang kul 5.01 jer da ilang. Cam chipsmore da aku rase.

Mak aih sodapnyer, da lama aku tak makan menda alah ni.Huuuu~


Hari ni da hari Jumaat da, esok lusa hari Isnin da la. Waaaa, aku nak cuti agi. Penat r keje. Cettt rajukan budak hingusan semata mata, kata diriku kepada diriku sendiri. Huahua~

Cik Mahmood oh Cik Mahmood, panggilku.

Mane la cik Mahmood ni pegi....(pssss: untuk pengetahuan korang cik Mahmood tu adalah a.k.a kepada perkataan ini "Mood"...Oh yeah~ )

Sure takde mood da. Kontrak aku tinggal 1 bulan setengah jer agi ni. Tengah melilau-lilau gak r ni tuk mencarik keje laen. Kalau tak keje aku nak makan ape beb. Makan nasik tu kan penting. Huahua~ Nak kumpul duet agi ni nak masuk study balik (ntah lulus ke tak rayuan aku tu, aku bajet lulus je la ea....Huahua), tu lagi la sure kena berjimat tahap gapan bukan tahap gapaian. Belajaq la beb menabung slow-slow, ne tahu esok lusa bley beli kete ferrari sebuah. Berjuanglah demi masa depan. Oh Yeah~

Sebut pasal nasik ni kan, semalam abang ngah tu sampai majoks tak nak makan nasik, kurus seket da aku tengok beliau hari ni. Aku harapla supaya beliau makan nasik la hari ni. Huahua~


'Mood' ini terus terhakis dek pabila dan apabila aku tau Ustaz Don da kawen. Melepas aku beb~ T_T


Oh ustaz Don~ Sobsob T_T

Akibat diri ini masih agi tidak larat tuk buat larian marathon nan jauh itu, cettt sejak bila plak aku ni suka berlari-lari plak ni, maka dan dengan sesungguhnya aku tercongokla dok depan laptop ni tengok citer. Tv da aku tinggalkan. Ni sume salah rasa d'rasa la ni, kerana rasa sup ayamku rosak binasa (psss: sebenaqnye asalnye dari ayat ni, kerana mulut badan binasa...Aaaaa ~~")

Te'rasa' nak tengok drama Jepun punye pasal la ni, maka dengan itu time aku sibok dok melilau mencari-mencari lalu tercari-cari la ia, lalu aku terjumpa la citer ni. Baru agi r citer die, baru ada 6 episod da. Ni tajuk resmi die 'Ghost Mama Sousasen'.


Kisah antu mak, bukan antu fighter~

Kalo nak korang tengok online, ni aku jumpe satu link die: http://www.mysoju.com/japanese-drama/ghost-mama-sousasen/

Layan~ Sekian dulu dari aku. Muahahaha~ Gelak geli di Aidilfitri~ Oh Yeah~



4 comments:

eita said...

samalah macam akak..
sampai hari ni masih mencari cik mahmod untuk kemas umah..
tapi tak mari2 jugak lagi...
agakmyer merajuk kot pasal ustaz don dah kawen..
hehehheheh...

hassy chan said...

bersabar la beb.. da jodoh ustaz don..
tp ko kire baik kol 5.01 bru lesap.. aku ni tepat kol 5.00 da hilang.. hahahaha

Nizam Ijam said...

ramai y kecewa .. HAHA

selamat hari raya :)

sayA tonaH said...

kak eita: tu la kak eita

majoks kita ngan ustz don

hassy: mak aih punctual giler

kalah lecturer ak

awawawawa~

nizam: kecewa bagai

skang ni trpksa carik yg laen

huahua

Running Man Addicted

Running Man Addicted