Wednesday, 18 April 2012

Sayonara bumi Shah Alam~

Salam ukhuwah tuk sume~ Yehaa~ Tonah is here again~

Really say thnk u to my lovely laptop sbb lgsg da tak dpt bukak da~ Muahhhh~ Tension aku~

Uih seksinye bibir die~lalalalala~
Bayangkan idop sehari suntuk tanpa kehadiran laptop aku mmg kehidupan yg mmbosankan.

Keadaannya memg da semakin nazak lam seminggu ni dan akhirnye semalam beliau telah selamat terblankkan diri beliau sendiri~

Memang da tak dpt diselamatkan lgsung da. Bayang kan dekat 7 tahun die berbakti tuk aku. Sedih tak berlagu jugakla aku ni.

Time time camgini la sume benda wat. Bukan laptop jer, di joinkan sekali pulak ngan hndset aku yang men'kongkan diri sendiri. Kalo ye pown sume da berpakat bagila signal ke ape pown kan. Yehaaa~

Da mcm berjanji la pulak diorang ni yer. Siyes tuk Cyber cafe yg berdekatan~

Psss: Korang mk tau, owner CC yang aku dok skang ni baek tau. Aku tau die selalu bg kucing makan. Walaupown muke abg owner nmpak muka cam ala ala bruntal tapi aku terkesima ngan kebaikan budi pekertinya~ Harhar~ Mintak2x la die tak terbaca blog aku nih.
Uih dasyat nih~
Sbnarnye hari ni aku rndu sgt kat owang2x kat tempat keje aku. Member uni aku jugak. Tapi keputusan terpaksa dibuat. Keputusan yg amat mgguriskan perasaan aku. Tak tahu la perasaan sayang aku terlalu menebal terpaksa dikeraskan demi tuk menyelamatkan aku dari mara bahaya. Yeyeh~

Ayat aku memang selalu tk bley nak blah kan~ Siyes tuk tonah yg kiut~

Teringat lagi air mata aku ni ter'mengalir bila kak lili bagi aku makan roti telur di tambah perasa sos yg secukup rasa. Aku kan ego, mane bley nangis2x nih. Sebenarnye tu adalah favourite my late father aku. Bila kak lili bagi aku makan ari tu, sebenarnye aku sehari suntuk dok emo~ Pejadah ko tonah nak emo emo ni. Nk emo sgt see the moon la weh~

Roti telur baek punye~

Biasala a princess need a king to look after her. Thanx for everything. Prbuatan aku sememangnye hanya menyusahkan kak lili. Maap kak lili, tonah sgt berdosa ngan kak lili. Halalkan segala ilmu yang diajarkan kpd tonah walaupown ianya hanya separuh jalan.

Semalam aku berusaha lagi tuk meyelamatkan ape yg aku termampu tuk selamatkan. Tapi mungkin pengakhirn hanya meriwayatkan satu cerita.

Ya Allah, jika benarlah ini jalan yang aku akan lalui, dekatlah diri aku padaMu dan selamatkanlah aku dunia dan akhirat.

Tidak lama lagi akan bermulalah pengakhirannye dn mungkin peng'awalan nye, aku akan meninggalkan bumi Shah Alam tuk selama-lamanya.

Sayonara Shah Alam, I'll going to miss u~ Forever~

3 comments:

eita said...

muncul pun dia..
rindu kat tonah..
huhuhuhu

welcome back

zinnia said...

tonah nk g mane??? :/

tonaH iS herE said...

kak eita: heee tetiba tonah rs cam chipsmore la pulak

heee~

mimi: pegi ujung alam semester

ne th ade pelangi tgh menanti

Running Man Addicted

Running Man Addicted