Thursday, 17 November 2011

Kisah nan mereng~

Yehaaa~ Skang blog aku semakin cun melecun la bertemankan lady bug yg membulat. Geram la plak aku nak penyek depa depa nih , huahua~


Disebabkan mukubulu eh muka blog aku ni sudah bertukar nan rupa, jadik aku pown mula la mempunyai semangat nan berapi ibarat gunung berapi yg memuntahkan lava lava nyer. Huahua~ Tetiba kuar statement ni,"dragon ball ade 7 bijik kesemuanye". Muahahaha~
Amboi~ Jeles plak aku tgk lady bug ini~ grrr~ Penyek kang~
Kisah nan mereng ini ditujukan khas tuk diri aku sendiri yang menjadik tak berape nk betul sejak 2 3 menjak nih. Korang penah tak rase perasaan yg 2 3 macam nih, maksud aku 'mereng'. Mereng la sangat la kan.

Ye la bila tutup mata je nampak je muka 'die', nk makan pown ingat muka 'die', nk mandi pown nampak mukabulu~
Eh?Onion Head emoticonPerasaan mukebulu~~"


Tapi yang nk dipendekkan citer, sume owang nmpak cam muke 'die' la. Angau ke ape aku ni, huahua~ Ye la tido tk lena, mandi tk basah, makan tk kenyang dan bla bla bla.....Onion Head emoticon

Kena ilmu pukau ke ape ni, yehaaaa~ Onion Head emoticon.

Huh, sape la yg jeles ngat ngan aku ni sampai kenakan  ilmu pukau kat aku da. Tapi ape perkaitan ilmu pukau ni ngan perasaan semacam angau ini. Muahahaha~~"

Korang jangan wat muka camni ea kat aku~

'Die' yg aku maksudkan cume adalah:

Encem kan die~
Monkey D Luffy~ Yehaa~ I really miss u my dear~

Ke'obsession' aku terhadap citer anime 'One Piece' ini telah berada di kemuncaknye di mana di tahap yg paling kronik dan ironiknyer.


Sebenarnye perasaan homesick aku ni kian menjadik jadik~Terliur gak tgk budak umah aku ni yg da balik umah die hari ni. Mmmmm~ Really want to be at home right now~

Sekian~

11 comments:

putERi-kAtEk said...

gila ganas pic budak tu...hahahaha....

p/s : merahnye blog cik tonahhhhh hahahaha....comel!

tim's life said...

yeke si dia tu one piece???atau si "dia" yg laen..ko kan slalu tersasaul..huhu.....cak cover gune nama one piece la 2...da pape kot kat hometown ko 2..huhu

eita said...

ingat apa lah tadi.....
tapi citer dragonball memang best ..

tonaH iS herE said...

puteri katek: heee merah ker

heeee~

tim: heee

tim pandai je ko ea~ wink~ wink~

k.eita: heeee

dragn ball mmg ade 7 kesumenye~ huahua~

sergeant keroro said...

hehe, memang best cter one piece.

gomu gomu nooooooo :P

tonaH iS herE said...

keroro: tau takpe

bes giler~~~~~~~

citer kiroro pown bes gak~

yehaaaa~

tim's life said...

x layan kartoon...x besttttt

tonaH iS herE said...

tim: ye la

skang da tak layan katon da

sbb skang da ade en b da kan kan kan

Umie Artoqiemie said...

Jumpe doktor sakit jiwa ini petang mau?

(◡‿◡✿)

Arpiiz said...

"dragonball ada 7 biji" macam pernah dengar ayat tu..huhu

tonaH iS herE said...

umie: heee

nnti ape plak kata doktor tu

sewel je la umie

arpiiz: heeee~

budak budak suke sangat ckp menda alah tu

sampai aku pown da terikut sekali da

Running Man Addicted

Running Man Addicted