Thursday, 29 September 2011

Pekik pekik~

Hari ni perasaan aku terasa mau wat aktiviti pekik pekik~


Antara sebab sebab aku rase ingin memekik di mana mana shooping mall yang ade lam dunia ni adalah seperti berikut:
  • Satu hari suntuk turun naik tangga nak selesaikan rayuan kolej aku tu, tunggu keputusan je ni~
  • Lam kelas tadi takde sesape pown makhluk makhluk Tuhan yang baek hati ndak berkongsi ilmu mereka ngan aku. Rase cam da merayu pown ade. Saya sedar yang saye ni hanye menumpang kelas anda tapi saya bukanlah 'repeater'. Maka adakah aku mungkin menjadi 'repeater' selepas ini???
  • Lam kelas tadi jugak, aku duduk lah di sebelah minah ni, tetapi bley plak tetiba beliau menukarkan seat beliau~ T_T Perlu ea camtu~
  • Lift fakulti aku rosak, jadi hari hari aku kena naik tangga berbelas belas level
Disebabkan tidak diizinkan Tuhan untuk aku wat aktiviti pekik pekik ini di shopping2x berdekatan (atas sebab esok aku ade 'presentation') akhirnye balik je dari kelas, aku terus memasang laptop lalu berblogging sambil memekik lagu ini:

Simple Plan - Untitled

 I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lying here tonight


And I can't stand the pain

And I can't make it go away
No I can't stand the pain



How could this happen to me

I've made my mistakes
I've got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me



Everybody's screaming

I try to make a sound but no one hears me
I'm slipping off the edge
I'm hanging by a thread
I wanna start this over again



So I try to hold onto a time when nothing mattered

And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't



How could this happen to me

I've made my mistakes
I've got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me



I've made my mistakes

I've got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me


Semoga suatu hari nanti aku menjumpai orang yang buley menganggap aku penting lam idop beliau~

Miss my lovely mother so much~ Rindu jugak kat arwah bapak aku~

Sekian~

9 comments:

sleeping_maniac90 said...

sbr wei.. cian kt ko huhu..
insyaAllah ko akn jmp org y agp ko sgt pntg dlm hdup dia..

eita said...

alahai...siannya adik akak ni....
sabar je lah ye...manusia memang macam tu...time susah pandai cari kita...tapi bila kita susah jangan harap lah diorang nak ingat kat kita....

tonaH iS herE said...

sleepingmaniac: tenkiu~ takpe allah akan sentiasa sayang aku~

budakijaupendek said...

huhu sabar...
mcm sedih jugak dengarnye.

tonaH iS herE said...

kak eita: sedeyla kak eita~

budakijau: tenkiu kerana memahami~

Arpiiz said...

pergilah lepaskan tension tu, nanti tak lena tidur tu..hehe

Umie Artoqiemie said...

kau pasti dapat lah rayuan kolej tu.. relakss.. dohh, kenapa pulak yang osmet kau maacam tu.. dem!! jangan layan lagu sedih, layan skrillex k? =)

aleen aiden said...

knape2?kau nak pinjam notes dorang xbagi ke?isk3..bukan rugi pon tolong org..haih

tonaH iS herE said...

arpiiz: hahaha~ walaupown aku tension aku masih lagi buley tido ngan lenanye~

umie: tak dapat da la umie

aleen:bukan aku mintak tolg diorg ajarkan yg mana aku tak paham da~

Running Man Addicted

Running Man Addicted