Wednesday, 6 July 2011

tutorial

hari ni lam sejarah sepagi aku dok tercongok depan komputer wat tutorial....dari pukul 6 pagi lagi tuh...kalah budak dekan kat U...kahkah~

"tutorial blog" gitu...thanx to noorhazira kerna bagi tutorial yang bernas, tertarik lagi debomm buat aku untuk memantapkan agi blog aku nih....yeyeh~

tapi banyak tul la yang aku tak reti nak wat...T_T sedey aku~
camne ni tonah.....grrRr~
tiba tiba aku menyanyi lam pilu...ececece~

mende yang aku terlopong wat dari malam tadi sampai pagi ni = cara hidekan shoutmix aku tuh...
aku buat ikut step la nih...so the result tak macam owang len da....owang len elok je aku tengok....

cube teka aku wat jadi camne....shout box tu ade, baekk punye, tapi gambar tuk icon shout uot tu plak sembunyik kat belakang shout box aku tu...pe cite ni tonah~ argghhh~ yang tu aku wat lebey dan tak kurang 10 kali....

dan yang tuk ke sebelas kalinye tu, aku memang 'totally sure' da yang aku ni da putus asa,akhirnye aku masih agi mggunakan cbox~ rrrrr~ 
so aku continue la plak wat tutorial cursor yang ade perkataan tuh....
sampai ke suda aku wat tak jadi....adoiiaii aku ni la memang langsung tkde bakat da....

tapi yang tutorial 'back to the top' nsib baek lor jadik aku buat....
Alhamdulillah....
suda suda  la dulu setakat ni, baekk aku tengok cite coffee prince kat tibi. Kena tengok hero die senyum kat aku baru hilang tension aku ni...jap lagi nak sambung wat tutorial tu balik...bak kata owang tua tua, usaha tangga kejayaan...........

sweetz hero n heroin~ terbaekkk~

Majula tutorial tuk negara....yeyeh~ (psss: tahap betuii da tak berape nak ade da ni~~"so jgn amik kesah k~)

7 comments:

BeeL said...

tutorial apa yg dilakukan? sharelah.. :)

tonaH iS herE said...

yang name noorhazira tu la yg ade link tuk blognyer toturial~

click jer kat name die...

ataup0m pegi je terus kat cn: http://noorhazira.blogspot.com/

pahtu tekan tutorial...

(psss: tuk noorhazira tumpang share yer~)

cube r try~ ley la menambah ilmu di dada~

BeeL said...

Owwhh... baru paham.. haha..

zinnia said...

ala nk gak!! XD

tonaH iS herE said...

beel: musykil plak bile beel kata baru paham...kehkeh~

mimi: bley sape kata tak bley...mimi msuk je kat link blog yang tonah follow tu...
cantek r blog mimi satgi....

zinnia said...

ala tp xreti wt gak
pening la @@

tonaH iS herE said...

memula memang camtu mimi...

lelema okeh ah~

Running Man Addicted

Running Man Addicted