Tuesday, 5 July 2011

skodeng

Dalam satu ari suntuk ni aku dok melilau lilau kat blog owang len. Mata ngan otak da mula naik penat. Adess, memang la penat tapi bes n syok woo~

skodeng...? tkdela tengok jer...
Saje je nak melawat tapak tapak blogger len. Tkpe kan saje nak tambah ilmu pengetahuan.~

Tapi aku gabra la plak kan, mana tak nye tengok blog blog owang len, fuhh~ LAWA ~ TERTARIK
Diowng punye post pom bes, ayat sume mantap mantap, tjuk sure bley tarik owang bace, gambar gambar sume ade nilai 'originality' nye sendiri, header ~ fuhh ~ cantekk~

Ye la kalo nak dibanding kan ngan blog aku yang baru berusia setahun dua (psss: biarpon baru due tiga ari berlalu ...)

Lepas aku view diowang punye blog sume (yang mane aku sempat tekan la, banyak sangat mane la abih satu ari aku view) lalu aku cubela bandingkan ler ngan aku punye. Saje je bukan nak banding sangat pom, cume nak menigkatkan mutu perkhidmatan la katakan.

Sekali view aku tak pasan agi, due kali tiga kali aku view aku punye blog nih balik,aku da mula stat gelak da.

Wehh cam kanak kanak riang tu. Setahu aku, mase aku kecik kecik dulu, aku tkde la minat sangat nak minum air ribena ke ape ke kan, tapi kenapa akunye blog cam kanak kanak ribena pom ade.

Adoi, ni la yang owang kata pengalaman mengajar kite agar lebey matang.

Nampaknye banyak mende lagi la aku kena ubah, iye dop.

Okey lor, kepada sesape yang telah melawat blog aku yang tak seberape nih, aku memang mngucapkan ribuan time kasih sebab bagi aku support sebagai newbie blogger tuk terus berblogger di masa masa akan datang dan untuk yang da follow aku, i'm really gonna to appreciate ur support very much. Tq.

Majulah blogger tuk negara. Yeyeh~

2 comments:

Alynn Notnot said...

takpe, blog biar ikhlas, jgn sbb nak kejar follower. :)

tonaH iS herE said...

"follower" means to tonah is equal to some sort of big supportive matter...jadik bagi tonah sume follower amatla bernilai...bukan dari segi wang ringgit, but more on moral support...
lagi banyak follower utk sesebuah blog tuh tntu die punye owner lagi suke utk berblog....tu yang tonah pikir la~
sbb tu la tonah kata majulah blog utk negara~
sume ade pendapat sendiri~
tapi tul gak la kata alynn jgn lor dikejar kejar sangatla kan follower tu....ade rezeki adela follower tu...
n bw is just for fun~

Running Man Addicted

Running Man Addicted