Monday, 18 July 2011

sejenak vol 1

'Biar kamu tidak cantik di mata penghuni bumi tetapi biarlah namamu menjadi perbualan penghuni langit'


sejenak~

ni kawan akunyer post kat fb, jadik aku mintak kat die nak share mende ni~

dalam maksudnye~

tapi amat mendalam agi lam jiwa aku ni. Tq nik~ Saje je nak share, nak wat pedoman idop~

aku selalu pikir kan, alangkah bagusnye kalau hidup kite ni hanyala bermatlamatkan syurga Allah~

alangkah beruntungnye kalau aku tul tul pikir camtu~

Sesungguhnya Allah adalah pemilik hati hati kami~

Sekian~



0 comments:

Running Man Addicted

Running Man Addicted