Saturday, 2 July 2011

kekonfiusan layout melanda

dari tadi aku dok tercongok cari layout tuk blog aku nih...aku maen tekan je kat google....ye la nk cari la yang sesuai seket ngan aku punye personaliti paranormal aku ni...kehkeh~ (psss gelak tahap tk betui da ni....terkesima pon ade da ni...sat ag ley la aku bertukar jadi keluang man....aaaa~)


ni yang terbaru....try bermacam tema layout da yang ade kt sume laman akhirnye aku amik gak yang ni....( tak caya ea jari jemari aku sure da menggigil da ni...)hampir kat 10 tema gak aku dok copy n paste...kla kot kan.....

tapi macam tak puas ati lagi sebenaqnye....kena cari lagi ke ape ke....da senget bahu aku mencari...takpela dulu kot wat setakat ni...mak aku da bising ooo ye la sehari suntuk dok depan benda segi empat ni...

aku kalo bley nak cari yang simple mimple je....akhirnye yang ni gak yang aku pilih...kla kot kan
penat giler da tak terkata da ni....satu pagi ni aku wat benda alah ni yg sepatutnye aku pegi bsuh baju ke ape ke kan tapi ak dok gak melilau kat  benda segi empat ni cari layout....pe kejadahnye aku ni!

sudah....aku da tak sanggup lagi da ni....r r r r r r (kewarasan da tk bape nak ade) so......da~

yeyy aku da bertukar da~jgn jeles~

0 comments:

Running Man Addicted

Running Man Addicted