Tuesday, 5 July 2011

dewa cintaku

"dewa cintaku"
aku suke fasha sandha ~

Ala citer  yang tengah bes 'on' kat tv3 skang nih. Lam cite ni ade Iqram Dizzly(Iqbal) n Fasha Sandha(June) dan lenlain agi. Aku bukannye ingat sangat pom name name pelakon ni  Sweetz sangat mereka dua owang nih~

Disebabkan aku suke bangat kat fasha sandha jadik tepat je pukul 7, aku da melopong kat depan tibi. Kalah mak aku wooo~
Ape kes plak aku ni suke cik fasha kite ni ea...eh ok ape die. Luv fasha ~

Semalam aku tengok cite ni da cam nak sampai ke penghujungnye je...ecece~

Berdebar debar lak aku rase...Tapi yang takbley blah watak 'lynn' yang dilakonkan oleh Lana Nordin tu la.
Alahai memang aku sure menyampah giler ngan watak die tu. Ye la gediks semacam. Tapi bgus la die ley buat aku menyampah kat die, kire bgus la die belakon ape.

Lana Nordin (Lynn)

Aku da kira parah giler da ni nak tgk penghujung cite ni. Aku harapla penghujung cite ni tak menghampakan aku la ye. Kalo tak aku mogok lapar...agagagawat da ni~

Berilah sokongan padu kepada drama melayu kite ea~ peace no war~


0 comments:

Running Man Addicted

Running Man Addicted