Friday, 17 July 2009

penat

arrrggghhhh~

PENATNYER~

rasanye semalam baru aku jejakkan kaki aku nih sampai ke umah aku nih setelah 2 3 hari pegi jenjalan kat pulau manukan~

hari ni plak, 1st day aku stat kije~ ingat tak nak la pegi tapi ntah kenape la plak kaki tetap melangkah~

iskh2x tak mahu dengar cakap sungguh kaki aku nih~

pe citer ni tonah~

(psss: jiwa meroyan akibat kepenatan melanda~ombakkkk~)

HOPE sesangat DAPAT TIDO YANG lena MALAM NI~ tapi pe kejadahnye aku masih dok mengadap blog lagi nih~

SWEETZ DERAM SUME~ eh DREAM~ hehe~

psss: perasaan tengah membuak buak hendak menaip post baru sebenaqnye~

banyak agi nak publish tapi masa plak tak berkesempatan~

oh masa~ ekau bagaikan pedang yang memotong~

harap esok lebey baik drp hari ni. terbaek tuk sume~

Sekian~

0 comments:

Running Man Addicted

Running Man Addicted